stiltehuis
een plaats om tot rust te komen, een tweede thuis in de natuur, voor onthaasten, bezinnen en herbronnen

Winter stilte dagen

Voor wie - ver van het feesten, druk doen, gewoel en consumerisme - van deze donkerste en stilste dagen van het jaar gebruik wil maken. Om te bezinnen over en na te voelen of hij/zij nog op zijn/haar Weg is.

Winter wandelvakantie en stilte bezinning in de bergen 

Stille, rustige en bezinnelijke Kerst en wintervakantie

Tussen half december over winterzonnewende en Kerstmis tot half januari. Vrij verblijf voor een week of langer. Voor wie zich tijdens de donkerste meest stille tijd van het jaar aan zijn/haar door het ritme van de natuur geleide natuurlijke inkeer- en bezinningsproces wil overgeven. En, die aangeboren zelfevaluatie van de voorbije tijd wil toelaten. Om zo, op natuurlijke wijze, in inzicht en bewustwording te groeien.

Alle tijd om uit te slapen, te wandelen, te mijmeren, te laten opduiken wat wil opduiken tijdens je dromen, dagdromen, ontspanning en natuurlijke meditatie.

Er wordt niet gefeest. Stilte, rust, natuur en het winterse weer beleven zoals het komt. We onderhouden dan extra stilte, we praten enkel het hoogst noodzakelijke, geen biertje of glas wijn.
Zoals gebruikelijk zijn ontbijt en middagmaal vrij. Avondmaal eten we samen in stilte. Er wordt om beurt of samen gekookt.

Geïnteresseerd in zo'n bezinnelijke jaarovergang en stilteretraite? Bel Richard  +33 626 99 33 11 of mail richard@stiltehuis-pyreneeen.org

  winter stille Pyreneeën  winter stilte week   stilte sneeuw rust meditatie bezinning bergen

Print Friendly and PDF